Verhalen

Regelmatig bezoek ik restaurants en leuke plaatsen. In de buurt of op reis. Hier vertel ik over de toegankelijkheid of over wat me is opgevallen. 

Koud

Ik heb het best vaak koud. Misschien is het gewoon aangeboren (mijn moeder heeft het altijd koud), maar voor een deel zal het ook komen omdat ik natuurlijk minder beweeg dan een ander. Vooral tijdens wandelingen merk ik dat. Mijn man doet bij het eerste voorjaarszonnetje vrolijk zijn jas uit tijdens de wandeling en ik zit met een dikke jas, sjaal en handschoenen aan. Zelfs in de zomer heb ik altijd een vestje bij de hand, want in de schaduw bij 28 graden is het nog best fris....

Google Local Guides

Sinds een aantal jaar doe ik mee aan het zogenaamde Local Guides programma van Google Maps. Iedereen met een Google account kan Local Guide worden.Dit bestaat al een tijdje, maar ik werd enthousiast toen Google ging promoten dat er ook toegankelijkheidsinformatie in Maps wordt opgenomen. Dat is geweldig! Zo kan er veel toegankelijkheidsinformatie op een makkelijke manier beschikbaar komen en ook nog eens Wereldwijd!

Bergen en Stavanger - Noorwegen

Bergen is een prachtig stadje in Noorwegen. We gingen erheen voor het werk van mijn man en besloten om er wat dagen aan vast te plakken, ten slotte waren we nog nooit in Noorwegen geweest. Ik had me niet heel goed georiënteerd en was benieuwd naar de toegankelijkheid.